Εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα Σκανδιναβών σχεδιαστών Εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα Σκανδιναβών σχεδιαστών

Blog - Ιδέες & Τάσεις Διακόσμησης, Interior Design

Φωτισμός σπιτιού Οι κορυφαίες τάσεις του 2022 - HINTSDECO

Φωτισμός σπιτιού: Οι κορυφαίες τάσεις του 2022

Αναπόσπαστο στοιχείο στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου είναι ο φωτισμός. Ο σωστός φωτισμός είναι η απόλυτη λεπτομέρεια που θα απογειώσει κάθε  έργο διακόσμησης.

Πολλές φορές όμως αυτό το σημαντικό κομμάτι παραμελείτε, είτε γιατί δεν έγινε από την αρχή της κατασκευής κάποια σχετική πρόβλεψη, είτε γιατί ο χώρος της κατοικίας μας είναι ενοικιαζόμενος και δεν γνωρίζουμε πως να τον διαχειριστούμε.

Προβολή
νέες τάσεις 2022 διαμέρισμα

Όλες οι νέες τάσεις στη διακόσμηση σπιτιού σε αυτό το διαμέρισμα

Ένα από τα καλύτερα project διακόσμησης σπιτιού που ολοκληρώθηκαν το 2021 είναι αυτό το διαμέρισμα που θα περιηγηθούμε σήμερα.  Το διαμέρισμα είναι 160τ.μ. και βρίσκεται στη Μόσχα, σε ένα νέο συγκρότημα κατοικιών, κοντά στο πάρκο Petrovsky.  Είναι ένα ολοκληρωμένο έργο...

Προβολή
διακόσμηση σπιτιού

Έξυπνη διακόσμηση σπιτιού για γκαρσονιέρα 36 τμ τετραγωνικά

Όσο οι τιμές των διαμερισμάτων στις μεγάλες πόλεις αυξάνονται λόγω της υψηλής ζήτησης τόσο οι μικρότερες κατοικίες γίνονται συχνότερη επιλογή.

´Ομως επειδή οι αισθητική και οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει, οι νέοι άνθρωποι αναζητούν υψηλό επίπεδο διαβίωσης ακόμα και σε χώρους με λίγα τετραγωνικά μέτρα.

Προβολή
nostalgia decor 2022

Νοσταλγική διακόσμηση σπιτιού 2022

Σε μια εποχή που συνδυάζει πανδημία, φυλετική και κοινωνική αδικία και κλιματική αλλαγή, νιώθουμε πως η αναβίωση του παρελθόντος μας δίνει ασφάλεια και ζεστασιά.  Η νοσταλγία της χαρούμενης και ανέμελης εποχής των δεκαετιών 60 και 70  επαναπροσδιορίζει τα χρώματα, τα υλικά και τα φινιρίσματα στη διακόσμηση σπιτιού και στη μόδα. 

Προβολή
Νέο eShop από το HINTSDECO!

Νέο eShop από το HINTSDECO!

Γεια σας από Κοπεγχάγη! Είμαι η Κατερίνα, η δημιουργός του HINTSDECO - το blog που σας κρατάει ενήμερους για τις διεθνείς τάσεις στο χώρο του interior design. Σας προσκαλώ στο νέο μου κατάστημα!
Προβολή