Διακόσμηση δωματίου

Διακόσμηση με καθρέφτες: Οι καμπύλες κυριαρχούν

Διακόσμηση με καθρέφτες: Οι καμπύλες κυριαρχούν

Οι καθρέπτες έχουν εξελιχθεί από απλά πρακτικά και λειτουργικά αντικείμενά, σε κεντρικά στοιχεία διακόσμησης. Ένας, οι περισσότεροι καθρέπτες τοίχου, μπορούν να δώσουν μια νέα διάσταση σε ένα δωμάτιο και μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Προσθέτουν δυναμισμό και φως στα δωμάτια και βοηθάνε στο να φαίνεται πιο ευρύχωρος ο χώρος.

Διακόσμηση με οβάλ καθρέφτες μπάνιο

image credit

Πως να διακοσμήσετε τον τοίχο του σπιτιού σας καθρέπτες

δες το προϊόν

Πως να διακοσμήσετε τον τοίχο του σπιτιού σας καθρέπτες

 

Διακόσμηση με καθρέφτες μπάνιο οβάλ

image credit

Διακόσμηση με καθρέφτες τοίχο art wall

image credit

Διακόσμηση με καθρέφτες παιδικό δωμάτιο

image credit

Διακόσμηση με καθρέφτες μεγάλος

image credit

Η τάση στους καθρέφτες πλέον ξεπερνάει τα κλασικά ορθογώνια σχήματα και γέρνει στους ακανόνιστους, οβάλ και στρογγυλούς καθρέφτες. Οι ακανόνιστοι και οβάλ καθρέφτες με κυματοειδή, μινιμαλιστικά ή πιο περίτεχνα σχήματα, θα χαρίσουν προσωπικότητα και στιλ στη διακόσμηση. Με την ασυνήθιστη μορφή τους μπορούν να κρεμαστούν με διάφορους τρόπους και να καθορίσουν το ύφος που θέλετε να δώσετε στο σπίτι σας.

 

 

Επίσης, μπορούν να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, δίπλα ή πάνω από ένα αυστηρό ορθογώνιο έπιπλο ή δίπλα από έναν γραμμικό καναπέ.

 

 

Μπορούμε να δούμε αυτή τη τάση στους μοντέρνους καθρέφτες της σκανδιναβικής εταιρίας INCADO. Η INCADO βρίσκεται στο Esbjerg της Δανίας και συνδυάζει τον Σκανδιναβικό σχεδιασμό και τη καινοτομία στη διακόσμηση. Ενώνει art και design, εστιάζοντας στη λεπτομέρεια και την παραγωγή.

 

διακόσμηση με καθρέπτες incado

 

Οι μοντέρνοι, ασύμμετροι και οβάλ καθρέφτες της εταιρίας INCADO εκφράζουν απόλυτα τις τελευταίες τάσεις και μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε διακόσμηση. Τοποθετήστε τους μόνους τους ή συνδυάστε τους με κάδρα και δώστε το προσωπικό σας ύφος στο σπίτι σας. Οι δυνατότητες χρήσης ενός καθρέπτη είναι άπειρες, ειδικά αυτές ενός ιδιαίτερου καθρέφτη σαν αυτούς της INCADO.

 

Ανάγνωση επόμενου

Εσείς γνωρίζετε το Japandi στιλ διακόσμησης;
Ανακαλύψτε το Scandinavian Mediterranean στιλ διακόσμησης

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 99€ για Ελλάδα ή 250€ για Κύπρο

3 Άτοκες Δόσεις

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Δωρεάν Αντικατοβολή

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία την αντικαταβολής

Εύκολη Διαδικασία Επιστροφών

Επιστροφές εντός 14 ημερών και επιστροφή χρημάτων