Τρόποι Πληρωμής & Ασφάλεια

Στο HINTSDECO μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω ασφαλείς τρόπους πληρωμής:

1. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, οδηγείστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της VivaWallet , όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας.

VivaWallet είναι νομίμως αδειοδοτημένο ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος δυνάμει των διατάξεων του Ν. 4021/2011, εποπτευόμενο από την Τράπεζα της Ελλάδος, και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες.

2. Πληρωμή με Klarna σε 3 άτοκες δόσεις 

Η Klarna Bank AB (publ) είναι μια κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών, που παρέχει πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις αγορών σε 90 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές, σε πάνω από 250.000 εμπόρους σε 17 χώρες.

Η Klarna Bank AB (publ) είναι εξουσιοδοτημένη να παρέχει χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες από την Σουηδική Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας (Finansinspektionen) και έχει αριθμό οργάνωσης 556737-0431.

Η Klarna προσφέρει την επιλογή εξόφλησης σε 3 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής ή και χρεωστικής κάρτας.

Με την επιλογή του τρόπου πληρωμής "Klarna - 3 άτοκες δόσεις" στο checkout του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, οδηγείστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της υπηρεσίας όπου πληκτρολογείτε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας.

Η Klarna θα πραγματοποιήσει μια απλή αναζήτηση σε αρχείο δεδομένων της οικονομικής σας συμπεριφοράς ώστε να εγκρίνει την πληρωμή σε άτοκες δόσεις. 

Η πληρωμή της πρώτης δόσης γίνεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 χρεώνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία πληρωμής της Klarna θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών, κάτοικος Ελλάδος και να διαθέτετε έγκυρη πιστωτική κάρτα. Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να λάβετε κωδκούς επαλήθευσης. 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις Klarna μπορείτε να διαβάσετε εδώ τους όρους χρήσης της υπηρεσίας 

3. Πληρωμή μέσω Paypal

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω PayPal, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή ιστοσελίδα του PayPal όπου θα σας ζητηθεί το username και ο κωδικός σας ώστε να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Το hintsdeco δεν λαμβάνει γνώση των PayPal κωδικών σας

4. Αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα)

Η παραγγελία σας έρχεται στη διεύθυνσή σας με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή προσφέρεται μόνο σε πελάτες εντός της Ελλάδας.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, παρακαλούμε να μας στείλετε mail στο shop@hintsdeco.com αναφέροντας ότι επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω τραπέζης. Θα σας στείλουμε τραπεζικό λογαριασμό να κάνετε την κατάθεση. 

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα λάβετε mail επιβεβαίωσης λήψης παραγγελίας. Παρακαλώ ελέγξτε ότι έχετε λάβει το mail (κοιτάξτε και στα ανεπιθύμητα μηνύματα). Αν δε το βρείτε επικοινωνήστε μαζί μας στο shop@hintsdeco.com καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σας. 

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 99€ για Ελλάδα ή 250€ για Κύπρο

3 Άτοκες Δόσεις

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Δωρεάν Αντικατοβολή

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία την αντικαταβολής

Εύκολη Διαδικασία Επιστροφών

Επιστροφές εντός 14 ημερών και επιστροφή χρημάτων