Άμεση Παράδοση | 6 Άτοκες Δόσεις | Δωρεάν Αντικαταβολή | Δωρεάν μεταφορικά άνω των 99€ Άμεση Παράδοση | 6 Άτοκες Δόσεις | Δωρεάν Αντικαταβολή | Δωρεάν μεταφορικά άνω των 99€

Τρόποι Πληρωμής & Ασφάλεια

Στο HINTSDECO μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω ασφαλείς τρόπους πληρωμής:

1. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της EveryPay , όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες.

Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL.

Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα λάβετε mail επιβεβαίωσης λήψης παραγγελίας. Παρακαλώ ελέγξτε ότι έχετε λάβει το mail (κοιτάξτε και στα ανεπιθύμητα μηνύματα). Αν δε το βρείτε επικοινωνήστε μαζί μας στο shop@hintsdeco.com καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σας. 

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα με έως 6 άτοκες δόσεις

Το HINTSDECO προσφέρει εξόφληση με έως 6 άτοκες δόσεις όταν η πληρωμή γίνει με πιστωτική κάρτα. 

Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των δόσεων ( από 2 έως 6 ) όταν μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα ιστοσελίδα πληρωμών της EveryPay.

Το ελάχιστο ποσό δόσης δε μπορεί να είναι μικρότερο από 15 Ευρώ. 

Αν δεν επιλέξετε αριθμό δόσεων, η κάρτα σας θα χρεωθεί όλο το ποσό σε μία συναλλαγή.

2. Πληρωμή μέσω Paypal

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω PayPal, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή ιστοσελίδα του PayPal όπου θα σας ζητηθεί το username και ο κωδικός σας ώστε να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Το hintsdeco δεν λαμβάνει γνώση των PayPal κωδικών σας

3. Αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα)

Η παραγγελία σας έρχεται στη διεύθυνσή σας με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή προσφέρεται μόνο σε πελάτες εντός της Ελλάδας.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, παρακαλούμε να μας στείλετε mail στο shop@hintsdeco.com αναφέροντας ότι επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω τραπέζης. Θα σας στείλουμε τραπεζικό λογαριασμό να κάνετε την κατάθεση.