Τρόποι Πληρωμής & Ασφάλεια

Στο HINTSDECO μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω ασφαλείς τρόπους πληρωμής:

1. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στην ασφαλή ιστοσελίδα του Viva wallet , όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Κατά τη διαδικασία της εκτέλεσης της πληρωμής τα στοιχεία της κάρτας αυτής προστατεύονται με τη μέθοδο της κρυπτογράφησης, ενώ η Viva Wallet εφαρμόζει σειρά μεθοδολογιών για την προστασία των χρηστών περιλαμβανομένων και anti-fraud αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης

Τα στοιχεία παραμένουν κρυπτογραφημένα και δεν γνωστοποιούνται σε κανένα τρίτο άτομο ούτε στο hintsdeco.com.

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα λάβετε mail επιβεβαίωσης λήψης παραγγελίας. Παρακαλώ ελέγξτε ότι έχετε λάβει το mail(κοιτάξτε και στα ανεπιθύμητα μηνύματα). Αν δε το βρείτε επικοινωνήστε μαζί μας στο shop@hintsdeco.com καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σας. 

2. Πληρωμή μέσω Paypal

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω PayPal, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή ιστοσελίδα του PayPal όπου θα σας ζητηθεί το username και ο κωδικός σας ώστε να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Το hintsdeco δεν λαμβάνει γνώση των PayPalκωδικών σας

3. Αντικαταβολή

Η παραγγελία σας έρχεται στη διεύθυνσή σας με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, παρακαλούμε να μας στείλετε mail στο shop@hintsdeco.com αναφέροντας ότι επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω τραπέζης. Θα σας στείλουμε τραπεζικό λογαριασμό να κάνετε την κατάθεση.