Διακόσμηση σπιτιού

Madam Stoltz: Χειροποίητη διακόσμηση εμπνευσμένη από τη φύση

Madam Stoltz: Χειροποίητη διακόσμη εμπνευσμένη από τη φύση!

Καθώς ο καιρός ανοίγει, γίνεται πιο ζεστός και φιλόξενος, αρχίζουμε να νοσταλγούμε ένα πιο boho, φυσικό και χαλαρό τροπο ζωής. 

Με αυτό το πνεύμα η ομάδα του Hintsdeco παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία με την εταιρία εσωτερικής διακόσμησης Madam Stoltz, η οποία αντιπροσωπεύει αυτόν τον τρόπο ζωής.

 

Η Madam Stoltz βρίσκεται στο μικρό νησί Bornholm της Δανίας και αν και εκφράζει την ήρεμη αισθητική της Σκανδιναβικής διακόσμησης, τη συνδιάζει με τη ζεστασία και την πολυχρωμία της Ασίας.

Ένα ταξίδι πολιτισμών

Οι συλλογές της Madam Stoltz είναι συνειδητά χειροποίητες και εμπνευσμένες από τη φύση και τις τοπικές παραδόσεις. Από υφάσματα, μέχρι έπιπλα και φωτιστικά, από χειροποίητα καλάθια φτιαγμένα από φύλλα φοίνικα του Μαρόκου μέχρι το έργο Nai Disha που υποστηρίζει παιδιά και νέους στο Νέο Δελχί.

Τα μοναδικά, χειροποίητα είδη εσωτερικού χώρου και διακόσμησης είναι το αποτέλεσμα ενός ταξιδιού στους πολιτισμούς και της αγάπης για τη φύση. Η Madam Stoltz συνεργάζεται στενά με δημιουργούς στην Ινδία, το Μαρόκο, την Κίνα και το Βιετνάμ και τις οικογένειές τους, δίνοντας πολύ μεγάλη σημασία στις ιδιαίτερες τοπικές παραδόσεις και τεχνικές και τη σοφία των γενεών.  

Εξερευνήστε τα προϊόντα της Madam Stoltz εδώ και ανακαλύψτε ένα ταξίδι πολιτισμών.

Ανάγνωση επόμενου

Διακοσμήστε με τα νέα trends στα κασπώ
Πως να διακοσμήσετε τον τοίχο σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 99€ για Ελλάδα ή 250€ για Κύπρο

3 Άτοκες Δόσεις

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Δωρεάν Αντικατοβολή

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία την αντικαταβολής

Εύκολη Διαδικασία Επιστροφών

Επιστροφές εντός 14 ημερών και επιστροφή χρημάτων