Διακόσμηση δωματίου

Πάσχα 2023: Η ανοιξιάτικη διακόσμηση των ονείρων σας

Πάσχα 2023: Η ανοιξιάτικη διακόσμηση των ονείρων σας

Ανακάλυψε τον απόλυτο οδηγό για το Πάσχα και το πασχαλινό σου τραπέζι.

 
Η άνοιξη, όπως και το Πάσχα, αποτελεί μία αναγέννηση. Είναι η τέλεια στιγμή για να σχεδιάσετε την ανανέωση του σπιτιού σας και να διακοσμήσετε με πασχαλινά στολίδια. Οι εποχιακοί στολισμοί δημιουργούν όμορφα συναισθήματα, δυνατούς δεσμούς και υπέροχες αναμνήσεις με τους αγαπημένους μας. 
Ονειρικά παστέλ χρώματα, πουά και ασπρόμαυρα μοτίβα, χειροποίητα στολίδια, στεφάνια, είναι μερικά από τα στοιχεία που είδαμε έντονα στις εκθέσεις διακόσμησης να ξεχωρίζουν.
Ας δούμε μαζί κάποιες ιδέες για τη πασχαλινή διακόσμηση, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν και γενική ανανέωση του σπιτιού σας για την άνοιξη.

διακόσμηση Πάσχα 2023 Χειροποίητα στολίδια
 

Χειροποίητα στολίδια
Τα χειροποίητα και βιώσιμα στολίδια είναι σε μεγάλη άνοδο και είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα, όλες τις εποχές του χρόνου. Ιδιαίτερα την εποχή της Άνοιξης και του Πάσχα, που η φύση μας χαρίζει αμέτρητα υλικά και η φαντασία μας μπορεί να δημιουργήσει υπέροχες διακοσμήσεις.
Μαζέψτε κλαδιά και ανοιξιάτικα λουλούδια, δημιουργήστε συνθέσεις σε ξύλινα, κεραμικά ή πέτρινα μπολ και στολίστε χρωματιστά γυάλινα βάζα με αυγά που έχετε ζωγραφίσει ή που έχετε κατασκευάσει από χάντρες και υπολείμματα υφασμάτων. Οι αντιθέσεις των υλικών και των υφών θα φέρουν την επιτυχία στη διακόσμησή σας.
Διακοσμητικό Κρεμαστό Αυγό Διάφανο Γυαλί/ Πορτοκαλί Πέταλα Λουλουδιών/ Κορδόνι από Βαμβάκι H:7cm MADAM STOLTZ
διακόσμηση Πάσχα 2023 Χειροποίητα στολίδια

Πασχαλινά στεφάνια
Δημιουργήστε πασχαλινά στεφάνια από μυρωδικά φυτά όπως λεβάντα, θυμάρι και φασκόμηλο ή από πασχαλιά και προσθέστε μικρά αυγουλάκια, φτερά και πεταλούδες. 
Κρεμάστε τα στην είσοδο ή σε κάποιο εμφανές σημείο μέσα στο σπίτι ή τοποθετήστε τα στο τραπέζι ανάβοντας στη μέση ένα μεγάλο κερί.
διακόσμηση Πάσχα 2023 Πασχαλινά στεφάνια

Το παραδοσιακό Πάσχα συναντά το μοντέρνο 
Η παραδοσιακή Πασχαλινή διακόσμηση είναι γεμάτη χρώματα. Όμως κάντε τη διαφορά χρησιμοποιώντας στις πασχαλινές σας συνθέσεις ασπρόμαυρες λεπτομέρειες. Τα ασπρόμαυρα στοιχεία έχουν τη μαγική ιδιότητα να ισορροπούν χρωματικά τις διακοσμήσεις και να τις κάνουν να δείχνουν περισσότερο κομψές και μοντέρνες. Ασπρόμαυρα πιάτα, παραδοσιακά πασχαλινά διακοσμητικά και αυγά μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές συνθέσεις, που θα κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.  
Αυτός ο πιο μίνιμαλ στολισμός μπορεί να αποτελέσει μία ανάσα για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τις παραδοσιακές επιλογές, στην περίπτωση που τις έχουν επαναλάβει αρκετά στο παρελθόν.

Παστέλ χρώματα με χρυσές λεπτομέρειες 
Τα παστέλ χρώματα είναι μία από τις μεγάλες τάσεις το φετινό Πάσχα και σίγουρα μπορούν να μας χαρίσουν υπέροχες διακοσμήσεις. Τα παστέλ χρώματα είναι αναζωογονητικά, χαρούμενα, συνδέονται με την ανανέωση της φύσης, με τα φρέσκα μπουμπούκια, τα νέα φυλλώματα των δέντρων, τις μυρωδιές και τους ήχους της Άνοιξης.
Οι πιο χαρακτηριστικές αποχρώσεις που ταιριάζουν ιδιαίτερα στις πασχαλινές διακοσμήσεις είναι το ανοιχτό ροζ, το γαλάζιο, το πράσινο, το κίτρινο και το απαλό μωβ. Έντονα φέτος κάνουν την παρουσία τους και το παστέλ κοραλί και τιρκουάζ. 
Όλα αυτά τα χρώματα αντανακλούν την απαλότητα της Άνοιξης και την αισιοδοξία που τη συνοδεύει. 
Η Άνοιξη όμως είναι και φως. Την απαραίτητη λάμψη στις φετινές διακοσμήσεις θα την δώσετε με χρυσές λεπτομέρειες. Χρυσά καλαθάκια για τα αυγά, χρυσά μαχαιροπίρουνα, χρυσές λεπτομέρειες στα πιάτα και στα τραπεζομάντηλα είναι μερικές ιδέες που θα μπορούσατε να προσθέσετε στη διακόσμηση του τραπεζιού σας. 
Hint : Για να βάψετε τα πασχαλινά αυγά σας σε παστέλ αποχρώσεις αρκεί να χρησιμοποιήσετε Food Coloring σε όλα τα χρώματα.
διακόσμηση Πάσχα 2023 κανάτα ποτήρια ροζ
διακόσμηση Πάσχα 2023

Μια ζεστή διακόσμηση, ένα φαγητό φτιαγμένο με αγάπη και ο ποιοτικός χρόνος που περνάμε με τους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας, είναι η συνταγή για τις πιο ευτυχισμένες γιορτές..
Παρακολουθείτε τα τελευταία μας άρθρα για πολλά περισσότερα HINTS και γράψτε μας στα comments τι συμβουλές θα θέλατε στη συνέχεια.

Δείτε περισσότερα προϊόντα για την Πασχαλινή σας διακόσμηση...

Ανάγνωση επόμενου

Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου: Ιδέες και Συμβουλές
Πως να συνδυάσεις μοντέρνα και vintage έπιπλα - διακοσμητικά

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 99€ για Ελλάδα ή 250€ για Κύπρο

3 Άτοκες Δόσεις

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Δωρεάν Αντικατοβολή

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία την αντικαταβολής

Εύκολη Διαδικασία Επιστροφών

Επιστροφές εντός 14 ημερών και επιστροφή χρημάτων