Διακόσμηση δωματίου

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φυσικά στοιχεία

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φυσικά στοιχεία

Έχουμε μιλήσει αρκετά φέτος για το βιοφιλικό στιλ διακόσμησης και για το πως μπορούμε να φέρουμε τη φύση μέσα στο σπίτι μας, κάνοντας το χώρο μας να μοιάζει πιο ζωντανός. Αντίστοιχα, μπορούμε να εντάξουμε το φυσικό στοιχείο, στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και να δημιουργήσουμε μία ιδιαίτερη, μοντέρνα αλλά και προσωπική γιορτινή ατμόσφαιρα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με πράσινες αποχρώσεις και φυσικά υλικά. Μπορείτε για παράδειγμα να διακοσμήσετε με κλασικά, φυσικά στοιχεία όπως κουκουνάρια, βρύα και κλαδιά. Ανακαλύψτε παρακάτω φυσικές, εύκολες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για να στολίσετε το γιορτινό τραπέζι, δημιουργώντας τη δική σας προσωπική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Φυσική απλότητα με ένα πέτρινο μπολ

Δεν χρειάζονται πολλά στοιχεία για να υιοθετήσετε την φυσική και κομψή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Για αυτή την τεχνική, χρησιμοποιήστε το πέτρινο μπολ σερβιρίσματος Kuri, για να δημιουργήσετε μια μοντέρνα αντίθεση, ανάμεσα στο έντονο πέτρινο στοιχείο του μπολ, με το πράσινο χρώμα της φύσης. Μπορείτε να αναπαράγετε τη διακόσμηση της εικόνας, χρησιμοποιώντας το μπολ Kuri, moss, βρύα, κλαδιά πεύκου και παχύφυτα. 

Μικρά διακοσμητικά σε ποτήρια
Οι υάκινθοι μπορούν να αποτελέσουν μία πολύ όμορφη και ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη λεπτομέρεια. Χρησιμοποιώντας κομψά ποτήρια ως γλάστρες, μπορείτε να δημιουργήσετε μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που ταιριάζουν τέλεια στο παράθυρό σας, σε μια χριστουγεννιάτικη πιατέλα ή ως διακοσμητικά για το τραπέζι σας. Για να κάνετε τη διακόσμηση πιο προσωπική και ιδιαίτερη, μπορείτε να προσθέσετε μικρά κλαδιά ή κουκουνάρια. 

 

Συνδυάστε το σερβίτσιο σας με φυσική διακόσμηση

Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες αντιθέσεις ανάμεσα στα σερβίτσια σας και φυσικά υλικά. Στρώνοντας το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας με πιάτα σε διάφορα χρώματα και σχήματα, δημιουργείτε μία ιδιαίτερη και διαφορετική αισθητική. Συνδυάστε τα με μικρά, ατομικά διακοσμητικά για το κάθε πιάτο, δένοντας ένα ξύλο κανέλα μαζί με μερικά φύλλα έλατου ή πεύκου, για το κάθε πιάτο.
Παρακολουθείτε τα τελευταία μας άρθρα για πολλά περισσότερα HINTS και γράψτε μας στα comments τι συμβουλές θα θέλατε στη συνέχεια.

Ανάγνωση επόμενου

Χριστουγεννιάτικα trends 2022
Εσείς γνωρίζετε το Japandi στιλ διακόσμησης;

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 99€ για Ελλάδα ή 250€ για Κύπρο

3 Άτοκες Δόσεις

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Δωρεάν Αντικατοβολή

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία την αντικαταβολής

Εύκολη Διαδικασία Επιστροφών

Επιστροφές εντός 14 ημερών και επιστροφή χρημάτων