Παραδόσεις

Η παραλαβή της παραγγελίας σας από το hintsdeco.shop  μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

  • Αποστολή με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier)
  • Παραλαβή από την αποθήκη μας στην οδό Γλαύκου 8-10, 17564 Παλαιό Φάληρο. (Στην περίπτωση αυτή δενχρεώνεστε με έξοδα αποστολής)

Αποστολή παραγγελίας με εταιρεία ταχυμεταφοράς

Το hintsdeco.shop φέρνει την παραγγελία στον χώρο σας σε 1 -2 ημέρες σε συνεργασία με εταιρεία ταχυμεταφοράς(courier).

  • Η χρέωση εξαρτάται από το βάρος του προϊόντος και είναι κοινή για όλη την Ελληνική επικράτεια.
  • Το ποσό της χρέωσης κάθε προϊόντος εμφανίζεται κατά την διαδικασία του check-out, πριν από το στάδιο της πληρωμής. Ενδεικτικά για αποστολή βάρους έως και 2 κιλά η χρέωση ανέρχεται σε 3,70€.
  • Για παραγγελίες άνω των 99 € δεν χρεώνονται μεταφορικά.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ' τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα τις εργάσιμες ημέρες. Σεπερίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από τοκατάστημα της ταχυμεταφορικής με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω sms και e-mail. 

Ο τελικός χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιηθεί σε κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές/νησιά ή σεπεριόδους έκτακτων συνθηκών ή μεγάλου φόρτου εργασίας των εταιρειών courier. Στους χρόνους παράδοσης δεσυνυπολογίζονται σαββατοκύριακα και αργίες.

Εάν επιθυμείτε ειδική υπηρεσία παράδοσης, όπως συγκεκριμένη ώρα παραλαβής, παράδοση Σαββατοκύριακο ή αυθημερόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο shop@hintsdeco.com ή στο 2109240217 και θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία σας με μικρή επιπλέον χρέωση.

Τα προϊόντα είναι προσεκτικά ελεγμένα και πολύ καλά συσκευασμένα.
Εάν το κουτί που έρχεται προς παράδοση είναι σκισμένο ή κατεστραμμενο παρακαλούμε να μην το παραλάβετε και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο shop@hintsdeco.com ή στο 2109240217

Παραλαβή από την αποθήκη

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη μας στο Παλαιό Φάληρο, οδός Γλαυκού 8-10.

Για να παραλάβετε από εκεί την παραγγελία σας, επιλέξτε απλά «παραλαβή από την αποθήκη»  στο στάδιο τουcheck-out και πραγματοποιείστε ηλεκτρονικά την εξόφληση της παραγγελίας. Σε αυτή την επιλογή δεν χρεώνεστε μεταφορικά.

Θα ενημερωθείτε με sms και e-mail για να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Να επισημάνουμε, δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης στην αποθήκη και η πληρωμή πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά.