Nuura: Ευέλικτα Σκανδιναβικά φωτιστικά για όλους τους χώρους

Nuura: Ευέλικτα Σκανδιναβικά φωτιστικά για όλους τους χώρους

Ποιο είναι το Nordic στιλ φωτισμού;
Το Σκανδιναβικό στιλ φωτισμού είναι ένα κίνημα σχεδιασμού που χαρακτηρίζεται από εστίαση στη λειτουργικότητα και την απλότητα, χωρίς να θυσιάζει την υψηλή αισθητική.

Ο σκανδιναβικός φωτισμός χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και εστιάζει στο ζεστό, διάχυτο φως που μοιάζει πιο κοντά στο φως των κεριών, παρά στον σκληρό, νέον φωτισμό. Οι Σκανδιναβοί συνήθως δεν έχουν υπερβολικό φωτισμό στα σπίτια τους και επιλέγουν στρατηγικά τοποθετημένα φωτιστικά, περιμετρικά στο χώρο.

Έχουμε μιλήσει αρκετά σε προηγούμενα άρθρα, για τη σημασία του φωτισμού στη διακόσμηση και για το πως ο κατάλληλος φωτισμός μπορεί να αλλάξει τελείως την ατμόσφαιρα του χώρου.

Με αυτή τη σκέψη, αλλά και με την αγάπη μας για ποιοτικά, αυθεντικά και βιώσιμα  προϊόντα, αναζητούμε νέους δημιουργούς που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αυτόν τον μαγικό Σκανδιναβικό φωτισμό στο χώρο σας.


Η ομάδα του Hintsdeco παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία με την εταιρία εσωτερικής διακόσμησης, Nuura. Η Nuura με βάση της στη Κοπεγχάγη, παράγει ποιοτικά και μοναδικά φωτιστικά, που αντανακλούν την αφθονία και τη χαρά που βρίσκεται στη σκανδιναβική φύση.

 

 

Η Nuura ιδρύθηκε το 2017 από τους Sofie Refer, Nadia Lassen και Peter Østerberg. Προσφέρει συλλογές φωτιστικών που εμπλουτίζουν και ολοκληρώνουν τη διακόσμηση. Συνδυάζοντας κομψό σχεδιασμό, τεχνολογία LED και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας, προσπαθεί να δημιουργήσει μοναδικό ποιοτικό φωτισμό που δημιουργεί συναισθήματα ευημερίας.

Οι συλλογές της Nuura είναι εμπνευσμένες από την Σκανδιναβική φύση: λουλούδια, σταγόνες βροχής και το φως του σκανδιναβικού Φθινόπωρου. Όλες αυτές οι εικόνες συνδυάζονται με μεταλλικές βάσεις, φυσητό γυαλί και άλλες μοναδικές λεπτομέρειες, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα Luxe Μινιμαλισμού.

Η Liila από τη Nuura είναι μια σειρά από φωτιστικά τοίχου και οροφής. Είναι εξαιρετικά ευέλικτα και μπορούν να τοποθετηθούν σε χώρους όπως ο διάδρομος, το μπάνιο ή μια στενή σκάλα. Παρέχουν ποιοτικό φωτισμό στον περιβάλλοντα χώρο και προσθέτουν διαχρονική κομψότητα στο σπίτι. Τα φωτιστικά διατίθονται σε διαφορετικά μεγέθη, καθιστώντας τα κατάλληλα για διαφορετικούς χώρους και ανάγκες. Υπάρχουν επίσης διαφορετικά μεταλλικά φινιρίσματα, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε προσωπικό γούστο ή στιλ διακόσμησης.

Πως να χρησιμοποιήσετε τα φωτιστικά στον χώρο σας:

Τα φωτιστικά της σειράς Liila θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σας. Αυτά τα φωτιστικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και ταυτόχρονα εντυπωσιακά για το μπάνιο, όπου η κύρια πηγή φωτός συνήθως τοποθετείται πάνω από τον καθρέφτη ή στον πλαϊνό τοίχο. Μπορείτε να ταιριάξετε μάλιστα το μεταλλικό φινίρισμα του φωτιστικού σας με άλλες μεταλλικές λεπτομέρειες ή διακοσμητικά που έχετε ήδη στο μπάνιο σας.

Επίσης, όταν τοποθετείτε φωτιστικά στο μπάνιο, πρέπει να έχετε πάντα υπόψη σας και την βαθμολογία IP. Το σύστημα προστασίας εισόδου ή IP είναι ένα διεθνές σύστημα αξιολόγησης που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση του βαθμού προστασίας ηλεκτρικών συσκευών από ξένα σώματα και υγρασία. Όταν επιλέγετε φώτα για το μπάνιο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη βαθμολογία IP, καθώς εκεί τα φωτιστικά έχουν μεγάλη πιθανότητα επαφής με νερό και υδρατμούς. Η συλλογή Liila έχει IP44 rating, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί άνετα και χωρίς φόβο στο μπάνιο σας.

 

Είναι ιδανικά για μικρούς χώρους. Όπως έχουμε πει, ο φωτισμός είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να κάνει έναν μικρό χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος και η σειρά Liila είναι ιδανική για μικρούς χώρους, όπως διαδρόμους, σκάλες, μπάνιο ή γενικά ένα μικρό δωμάτιο. Στους χαμηλοτάβανους χώρους, τα μεγάλα φωτιστικά της Liila μπορούν να τοποθετηθούν ως τα ιδανικά φωτιστικά οροφής και να δημιουργήσουν έναν μοναδικό, ατμοσφαιρικό φωτισμό, σκανδιναβικού στιλ.

Liila Muuse Medium IP44, nordic gold / opal
Συνδυάστε περισσότερα φωτιστικά για ένα μοναδικό στιλ. Μπορείτε να τοποθετήσετε δύο ίδια φωτιστικά με συμμετρικό τρόπο για ένα clean, απλό look ή να επιλέξετε φωτιστικά σε διαφορετικά μεγέθη και φινιρίσματα για ένα πολύ πιο πρωτότυπο αποτέλεσμα.

 

Μην ξεχνάμε και τους εξωτερικούς χώρους. Η σειρά Liila περιλάμβάνει και τα Outdoor φωτιστικά που μπορούν να τοποθετηθούν στις προσόψεις του σπιτιού σας, είτε δίπλα στην εξώπορτα είτε στο ταβάνι της βεράντας σας, δημιουργώντας μία προστατευτική ατμόσφαιρα που σας καλοσωρίζει. Τα συγκεκριμένα φωτιστικά έχουν IP54 rating, το οποία τα καθιστά απόλυτα ασφαλή φωτιστικά εξωτερικού χώρου, με αντοχή στις διαφορετικές καιρικές συνθήκες.

 

Μπορείτε να βάλετε τα φωτιστικά και στην λίστα δώρων σας. Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν, μπορεί τα φωτιστικά αυτά να αποτελέσουν το τέλειο δώρο για τον λάτρη του κομψού μινιμαλισμού ή του interior design. Προσθέστε τα στην λίστα σας!

 

 

Αν μία εποχή είναι τέλεια για να ανανεώσετε τον φωτισμό, αυτή είναι το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας. 

Με τα φωτιστικά της Nuura, μπορείτε να δημιουργήστε μια ατμοσφαιρική όαση ευεξίας, συνδυάζοντας διαφορετικές πηγές φωτός. Κρατήστε χαμηλό και ζεστό τον φωτισμό σας, για να δημιουργήσετε μια αίσθηση ηρεμίας. Και μην ξεχνάτε να τοποθετείτε τα φωτιστικά σας σε αντισυμβατικά σημεία, ώστε να δημιουργούν ένα στοιχείο έκπληξης στο σπίτι. 

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της Nuura στο site του Hintsdeco...

Ανάγνωση επόμενου

Αυθεντική και Βιώσιμη δημιουργία: Urban Nature Culture
Organic Christmas με νοσταλγική λάμψη : Τα νέα Χριστουγεννιάτικα trend του 2023

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 99€ για Ελλάδα ή 250€ για Κύπρο

3 Άτοκες Δόσεις

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Δωρεάν Αντικατοβολή

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία την αντικαταβολής

Εύκολη Διαδικασία Επιστροφών

Επιστροφές εντός 14 ημερών και επιστροφή χρημάτων