Εμπνευστείτε από τις νέες τάσεις διακόσμησης που έρχονται

Εμπνευστείτε από τις νέες τάσεις διακόσμησης που έρχονται

H FORMLAND είναι μία συναρπαστική έκθεση ειδών διακόσμησης σπιτιού στη Δανία, γεμάτη με νέα σκανδιναβικά προϊόντα και επερχόμενες τάσεις.

Φέτος κατάφερε να μας εμπνεύσει με τον πρωτοποριακό και μοντέρνο σχεδιασμό, με την σύγχρονη χειροτεχνία, τα κεραμικά, τα ακατέργαστα και ρουστίκ αντικείμενα, τα βιώσιμα φυσικά υλικά και τα υπέροχα χρώματα.

Η τάση που αναδείχθηκε ξεκάθαρα αυτό το φθινόπωρο είναι ο συνδυασμός καλού σχεδιασμού με ανακυκλωμένα και βιώσιμα (sustainable) υλικά.

 

τάσεις διακόσμησης 2022

τάσεις διακόσμησης 2022

τάσεις διακόσμησης 2022

τάσεις διακόσμησης 2022


Τα νέα προϊόντα είναι πρωτότυπα, με καθαρές γραμμές, αισθησιακές υφές, απελευθερωμένα από νόρμες. Ανακυκλωμένα υλικά όπως ξύλο, ρατάν, γυαλί, μέταλλο, πλαστικό, ύφασμα και πολλά ακόμα χρησιμοποιήθηκαν για να σχεδιαστούν καινοτόμα προϊόντα, με έμπνευση και υψηλή ποιότητα.

Αγοράστε εδώ επιλεγμένα sustainable είδη διακόσμησης 

τάσεις διακόσμησης 2022
τάσεις διακόσμησης 2022
τάσεις διακόσμησης 2022
τάσεις διακόσμησης 2022

Έξυπνα υλικά με φρέσκα χρώματα, άμορφα σχήματα και αφηρημένα σχέδια, σχεδιάστηκαν για να βελτιώσουν και να ομορφύνουν την καθημερινή μας ζωή ενώ ταυτόχρονα σέβονται τον περιβάλλον. Η διάσωση του πλανήτη και η βιωσιμότητα είναι αδιαπραγμάτευτη για τους Σκανδιναβούς και δεν μπορούν να διανοηθούν πως μπορεί να υπάρξει μέλλον στην αρχιτεκτονική και στη διακόσμηση χωρίς αυτή τη συνθήκη. Οι τάσεις που μας ενέπνευσαν από τη μεγάλη σκανδιναβική έκθεση είναι τα παρακάτω:

Διακοσμητικές λεπτομέρειες με πρωτογενή χρώματα

τάσεις διακόσμησης 2022

 

Αντικείμενα με έντονα χρώματα από την πρωτογενή βάση χρωμάτων, ξεχώρισαν μέσα από ήσυχες και ουδέτερες διακοσμήσεις. Αυτή η τάση έχει πραγματικά εξαιρετικό ενδιαφέρον και μπορεί να επιτευχθεί εύκολα εάν το σπίτι σας έχει ουδέτερες αποχρώσεις. Προσθέστε διακοσμητικά αντικείμενά με ένα έντονο φωτεινό χρώμα από την βασική παλέτα χρωμάτων. Για παράδειγμα ένα μπλε ή ένα κόκκινο αντικείμενο μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Βρείτε εδώ την συλλογή του hintsdeco με αντικείμενα σκανδιναβικού σχεδιασμού που θα σας χαρίσουν αυτή τη νέα τάση διακόσμησης. 

Friluftsliv

Αλήθεια τι γνωρίζεται για το friluftsliv? Το Friluftsliv είναι η νέα τάση και στάση ζωής της υπαίθριας διαβίωσης. Εάν μέχρι σήμερα γνωρίζατε το δημοφιλές Hygge που αφορά τη ζεστασιά, το πλέξιμο, τα γλυκά και την κοινωνικοποίηση μέσα στο σπίτι, το friluftsliv αφορά την ευτυχισμένη και υγιεινή ζωή που μπορείς να αποκομίσεις από τις δραστηριότητες έξω από το σπίτι το χειμώνα. Είτε αυτό είναι ένα πικνίκ, ένα δείπνο ή απλώς ένα ποτό με τους φίλους σας, ο χειμερινός καιρός τα βράδια δε θα πρέπει να είναι αποτρεπτικός. Με τα κατάλληλα ρούχα, τις ζεστές κουβέρτες και με τα τζάκια εξωτερικού χώρου, ζήστε το δικό σας friluftsliv με στυλ όπως οι Σκανδιναβοί. Η Formland μας έδειξε αυτή τη νέα τάση και με το παραπάνω!

τάσεις διακόσμησης 2022
τάσεις διακόσμησης 2022

  

Σύνδεση ανθρώπου με φύση

Το επίκεντρο θα είναι η σύνδεση μεταξύ του ανθρώπου και της φύσης. Φυσικά ανθεκτικά υλικά όπως το ξύλο και η πετρά μας δίνουν την αίσθηση πως ζούμε στη φύση. Θα τα δείτε σε όλες τις νέες εσωτερικές διακοσμήσεις από εδώ και στο εξής. Αυτά τα υλικά αντικατοπτρίζουν επίσης τη νέα τάση τρόπου ζωής, το Friluftsliv.   

τάσεις διακόσμησης 2022
τάσεις διακόσμησης 2022
τάσεις διακόσμησης 2022


Ταπετσαρίες με ζωντανή φύση

Νέες ταπετσαρίες με ζωντανά μοτίβα από τροπικά δάση και εντυπωσιακές ζωγραφικές σκηνές, θα ανανεώσουν κάθε χώρο στο σπίτι. Η πραγματικότητα είναι λόγω της πανδημίας έχουμε χάσει την ελευθέρια να κάνουμε ταξίδια. Προβλέπουμε μια παγκόσμια επιστροφή στους εσωτερικούς χώρους όπου τα σπίτια μας θα αντικατοπτρίζουν τα ταξίδια μας, τη φύση, τα πουλιά και την ελευθέρια.

τάσεις διακόσμησης 2022


Φυτά εσωτερικού χώρου

Ξέρω βαρεθήκατε να το ακούτε, όμως τα μεγάλα πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου είναι πιο δημοφιλή από ποτέ επειδή δημιουργούν μια αίσθηση άγριας τροπικής φύσης. Αειθαλή αναρριχώμενα φυτά όπως ο πόθος, που σκαρφαλώνουν στους τοίχους, στα φωτιστικά και στα ράφια, ενισχύουν επιπλέον αυτό το αποτέλεσμα. Η τάση είναι η δημιουργία μικρών γωνιών του σπιτιού αποσυνδεδεμένων από τηλεοράσεις, υπολογιστές, κινητά τηλεφωνά και κάθε είδος τεχνολογίας που μας περιβάλει. Ένας μικρός εσωτερικός κήπος είναι η ιδανική ψηφιακή αποτοξίνωση.

τάσεις διακόσμησης 2022
τάσεις διακόσμησης 2022

Τα ξύλα στα έπιπλα σκουραίνουν

 

Ενώ τα ανοιχτόχρωμα ξυλά ήταν πολύ δημοφιλής τάση τα τελευταία χρόνια, οι πιο σκούροι ξύλινοι τόνοι κυριαρχούν τώρα στα έπιπλα. Φέρνουν μια ρετρό αίγλη και δίνουν φρέσκια ματιά στη σύγχρονη πολυτέλεια. Πολύ σύντομα θα μάθετε όλες τις εξελίξεις και αναλυτικές τάσεις από τις μεγάλες εκθέσεις που έρχονται, όπως το MILAN DESIGN WEEK 2021, MAISON ET OBJET και 3 Days of Design.

Ο χειμώνας θα είναι συναρπαστικός…γεμάτος έμπνευση και νέες ιδέες!!!

Ανάγνωση επόμενου

Νέες τάσεις στη διακόσμηση μπάνιου το 2022
Muubs: Αυθεντική εσωτερική διακόσμηση με χειροποίητη ομορφιά!

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 99€ για Ελλάδα ή 250€ για Κύπρο

3 Άτοκες Δόσεις

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Δωρεάν Αντικατοβολή

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία την αντικαταβολής

Εύκολη Διαδικασία Επιστροφών

Επιστροφές εντός 14 ημερών και επιστροφή χρημάτων