Διακόσμηση τοίχου με ένα poster Paper Collective

Διακόσμηση τοίχου με ένα poster Paper Collective

Η Ρaper Collective είναι μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία, που παράγει τα προϊόντα της στη Δανία, χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας και περιβαλλοντικά βιώσιμα υλικά με πιστοποιήσεις FSC και Swan.

Το οικολογικό σήμα Swan είναι η επίσημη πιστοποίηση βιωσιμότητας για τις σκανδιναβικές χώρες, ενώ η πιστοποίηση FSC ( Forest Stewardship Council ) πιστοποιεί ότι τα υλικά κατασκευής προέρχονται από δάση στα οποία γίνεται κοινωνικά υπέυθυνη διαχείριση.

Συνεργάζεται με σχεδιαστές και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και δημιουργεί μοναδικές εκτυπώσεις περιορισμένης έκδοσης για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους και για ευσυνείδητους ανθρώπους.

Από την δημιουργία κάθε συλλογής δωρίζουν μέρος από κάθε πώληση σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και έργα ανά τον κόσμο.

Όταν ήρθαμε  σε επαφή μαζί τους για να συζητήσουμε μια πιθανή συνεργασία με το hintsdeco.com μας εξήγησαν ότι ο καλός σχεδιασμός μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να είναι απλά "καλός"!

Μας επεσήμαναν πως κάθε φορά που αγοράζουμε ένα χαρτί καλλιτεχνικής εκτύπωσης, βοηθάμε και συνεισφέρουμε σε έναν από τους υψηλούς στόχους της Paper Collective.

Το 2020, παρόλη την τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση με την COVID-19, ολοκλήρωσαν σε συνεργασία με το ίδρυμα Human Practice Foundation ένα σχολείο στην αγροτικό περιοχή Taplejung του Νεπάλ για 300 περίπου παιδιά.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε πλήρως από τις πωλήσεις αφισών Paper Collective.

διακόσμηση τοίχου
διακόσμηση τοίχου
διακόσμηση τοίχου
διακόσμηση τοίχου
διακόσμηση τοίχου

Το νέο έργο για το 2021 λέγεται Waste to Value και γίνεται σε συνεργασία με την WWF Δανίας και Κένυας για την καταπολέμηση της πλαστικής ρύπανσης στην Κένυα, δημιουργώντας ταυτόχρονα οικονομική ανάπτυξη για τους ντόπιους (και στο τέλος νέα καινοτόμα προϊόντα από ανακυκλωμένο πλαστικό).

Στην Κένυα, παράγονται περίπου 500.000 τόνοι πλαστικών κάθε χρόνο, αλλά μόνο το 15% ανακυκλώνεται.

Η αποστολή του έργου είναι να δημιουργήσει μια αλυσίδα αξίας για τα πλαστικά, όπου οι μη οργανωμένοι ντόπιοι συλλέκτες απορριμμάτων θα εκπαιδευτούν στη διαλογή των σκουπιδιών για να επιτύχουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα έτσι ώστε να την εξάγουν.

Και όλα αυτά τα όνειρα παίρνουν ζωή μόνο με τη δική σας βοήθεια και την συνεισφορά  των καλλιτεχνών που συνεργάζονται για αυτόν το σκοπό.

Η ευρεία γκάμα των έργων της, οι εμβληματικές εκτυπώσεις της, η κοινωνική ευθύνη, η βιωσιμότητα, το φιλανθρωπικό έργο και οι ισχυρές δημιουργικές συνεργασίες, καθιστά την Paper Collective μοναδική εταιρία στο είδος της και αξίζει με το παραπάνω τα έργα της να κοσμούν τους τοίχους σας.

Αποκτήστε σήμερα ένα έργο της Paper Collective από την συλλογή του hinstdeco.shop εδώ

Αφίσα paper collective

 

Αφίσα paper collective
Αφίσα paper collective
Αφίσα paper collective

 

Αφίσα paper collective

 

 

Ανάγνωση επόμενου

«Λύσεις ευτυχίας» στην εσωτερική διακόσμηση και το σχεδιασμό
Νέο eShop από το HINTSDECO!

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 99€ για Ελλάδα ή 250€ για Κύπρο

3 Άτοκες Δόσεις

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Δωρεάν Αντικατοβολή

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία την αντικαταβολής

Εύκολη Διαδικασία Επιστροφών

Επιστροφές εντός 14 ημερών και επιστροφή χρημάτων