Πασχαλινό τραπέζι: Η διακόσμηση που θα σας εμπνεύσει

Ο απόλυτος οδηγός για το πασχαλινό μας τραπέζι

Η διακόσμηση ενός τραπεζιού, μπορεί να παίξει και αυτή τον ρόλο της στην επιτυχία του πασχαλινού γεύματος. Γι’ αυτό και στη συνέχεια θα βρείτε 5 μοναδικά hints, για το πως να διακοσμήσετε το φετινό πασχαλινό τραπέζι, εμπνευσμένα κατευθείαν από τις νέες τάσεις, τα οποία θα σας βάλουν στο γιορτινό πνεύμα.

Οι παλέτες χρωμάτων, είναι νοσταλγικές.

Φέτος επιλέξτε να διακοσμήσετε το τραπέζι σας σε ζεστά χρώματα όπως μουσταρδί, κίτρινο, καφέ, τερακότα, πορτοκαλί αλλά και μωβ.

Αυτές οι αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σερβίτσιο σας, στο τραπεζομάντιλο ή το table runner σας, σε διακοσμητικά βάζα και κηροπήγια, ή στα λουλούδια με τα οποία θα στολίσετε το τραπέζι σας. Μην φοβάστε να αναμίξετε τα χρώματα στα πιάτα σας. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και θα δώσει την προσωπική σας αισθητική στο στολισμό.

Γεμίστε τα βάζα σας με πασχαλιές

Το νέο χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone, γνωρίζουμε όλοι πως είναι το εντυπωσιακό Very Peri.

Σκέφτεστε πιο αντιπροσωπευτικό λουλούδι από την πασχαλιά για να δώσετε χρώμα στο τραπέζι σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις;

Το φυσικό και το γήινο μπαίνουν στο προσκήνιο, καθώς βλέπουμε ψάθινα και ρατάν αξεσουάρ και διακοσμητικά, να χρησιμοποιούνται. Μπορείτε να προσθέσετε το φυσικό υλικό, διακοσμητικά, όπως σε ατομικά σουπλά που θα τοποθετήσετε κάτω από το πιάτο του κάθε καλεσμένου σας, ή και πρακτικά σε καλάθια στα οποία μπορείτε να σερβίρετε το ψωμί ή τα πασχαλινά αυγά σας.

Ο ζωντανός φωτισμός δίνει πάντα μία αίσθηση ζεστασιάς φιλοξενίας και προσιτότητας. Διακοσμήστε με κεριά σε πρωτότυπα κηροπήγια, δοχεία ή ρεσώ.

Η vintage αισθητική συνεχίζεται και στα είδη σερβιρίσματος. Στολίστε το τραπέζι σας με κολονάτα ποτήρια και κανάτες, με ρετρό μοτίβα και ραβδώσεις.

Τοποθετήστε τα χρωματιστά αυγά σε ριγέ πιατέλες και δημιουργήστε όμορφες πασχαλινές συνθέσεις με φυσικά υλικά από τον κήπο σας.

Το φετινό πασχαλινό τραπέζι θα πρέπει να εκπέμπει γήινη ζεστασιά και φιλοξενία, έτοιμο να αγκαλιάσει συγγενείς και φίλους με αγάπη, ύστερα από πολύ καιρό!

Παρακολουθείτε τα τελευταία μας άρθρα για πολλά περισσότερα HINTS και γράψτε μας στα comments τι συμβουλές θα θέλατε στη συνέχεια.

Σχετικα Αρθρα

Go to full site