Νέο Showroom Hintsdeco

Ένα Καταφύγιο Σκανδιναβικής Αισθητικής στο Παλαιό Φάληρο

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, το ηλεκτρονικό κατάστημα Hintsdeco ανακοινώνει τη μεταφορά του σε έναν νέο, ιδιόκτητο χώρο 300 τετραγωνικών μέτρων στο Παλαιό Φάληρο.

Από τον Νοέμβριο του 2023, ο νέος μας χώρος στεγάζει όχι μόνο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά και τη φυσική μας αποθήκη καθώς και ένα καλαίσθητο showroom, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για όλους όσοι θέλουν να ονειρευτούν και να δημιουργήσουν τον δικό τους μοναδικό χώρο διαβίωσης.

Ένας Χώρος για Δημιουργικότητα και Έμπνευση

Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα προβάλει τα προϊόντα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αρχιτέκτονες, διακοσμητές και καθημερινοί πελάτες μπορούν πλέον να δουν από κοντά τα αντικείμενα που προσφέρουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Η εμπειρία από πρώτο χέρι με τα προϊόντα μας είναι ανεκτίμητη, καθώς δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθούν την ποιότητα, την υφή και την αισθητική τους με τρόπο που δεν είναι πάντα εφικτός διαδικτυακά.

Η Σκανδιναβική Φιλοσοφία στη Διακόσμηση

Η διακόσμηση του νέου μας χώρου είναι εμπνευσμένη από τη Σκανδιναβική φιλοσοφία, που συνδυάζει την απλότητα, τη λειτουργικότητα και την αισθητική ισορροπία. Επιλέξαμε υψηλής ποιότητας υλικά, εκλεπτυσμένες υφές, οργανικές φόρμες και γήινες παλέτες χρωμάτων. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για την παροχή κομψών και λειτουργικών λύσεων διακόσμησης.

Ένα Επισκέψιμο Showroom

Το νέο μας showroom είναι ανοιχτό για το κοινό κατόπιν ραντεβού και σας προσκαλούμε να το επισκεφθείτε για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία Hintsdeco. Είτε αναζητάτε έμπνευση για την ανανέωση του σπιτιού σας είτε θέλετε να δείτε τις τελευταίες τάσεις στη διακόσμηση, το showroom μας είναι ο ιδανικός προορισμός. Στο Hintsdeco μπορείτε να βρείτε τις λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες και το γούστο σας.

Ελάτε να ανακαλύψετε τον νέο μας χώρο και να μοιραστείτε μαζί μας το πάθος για την ομορφιά και την αρμονία στο χώρο διαβίωσης.

Θα μας Βρείτε: Σειρήνων 31, Παλαιό Φάληρο, κατόπιν ραντεβού.

Τηλέφωνο για Ραντεβού : 210 9404217

Σχετικα Αρθρα

Go to full site