Νέα Συνεργασία με την Kristina Dam Studio

Βασισμένοι στο πάθος για αυθεντικό και βιώσιμο σχεδιασμό και με υπευθυνότητα στις επιλογές μας, αναζητούμε προϊόντα που θα φέρουν ηρεμία και έμπνευση στο εσωτερικό των χώρων διαβίωσης. Στη νέα μας συλλογή, θα ανακαλύψετε μία ξεχωριστή σκανδιναβική και αρχιτεκτονική έκφραση, με καθαρές γραμμές και όμορφα υλικά. Απλότητα με ιδιαιτερότητα.

Η ομάδα του Hintsdeco παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία με την Kristina Dam Studio . Μία εταιρία εσωτερικής διακόσμησης που δημιουργεί σχέδια με χαρακτήρα, στιλ και τολμηρή έκφραση που θα προσθέσουν κάτι καινούργιο στον εσωτερικό σας χώρο. Από βάζα και κηροπήγια, μέχρι μαξιλάρια και πετσέτες.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη συλλογή στη συνέχεια.

“Η αγάπη μας για τα αυθεντικά υλικά είναι μέρος της κληρονομιάς μας στο σκανδιναβικό σχεδιασμό – μια κληρονομιά που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη.”

Η Kristina Dam Studio περιγράφει τη μοναδική συλλογή του ως γλυπτικό μινιμαλισμό. Τα σχέδια έχουν μια ξεχωριστή σκανδιναβική και αρχιτεκτονική έκφραση, με καθαρές γραμμές και όμορφα υλικά. Τα αντικείμενα της συλλογής αποτελούνται από φυσικά χρώματα και μονοχρωματικές παλέτες. Κάθε αντικείμενο έχει προσεκτικά σχεδιασμένες λεπτομέρειες και την ικανότητα να προσθέτει χαρακτήρα, ταυτότητα και μια πινελιά γλυπτικής στην εσωτερική διακόσμηση.

Μονοχρωμία

Η Kristina Dam Studio πρεσβεύει ότι η κυριαρχία της μονοχρωματικής παλέτας, τους δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν διαχρονικά και ανθεκτικά σχέδια. Όντως, μέσω της μονοχρωμίας, το μήνυμα και η εντύπωση που περνούν οι δημιουργίες του στούντιο είναι πολύ πιο ισχυρά.


Φυσικά και ποιοτικά υλικά

Πλέον, οι εταιρίες διακόσμησης κρατούν υπεύθυνη στάση, όσον αφορά τα υλικά που χρησιμοποιούν στις δημιουργίες τους. Αντίστοιχα η Kristina Dam Studio χρησιμοποιεί μόνο γνήσια, φυσικά και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και τα αντιμετωπίζει με σεβασμό. Η πλειοψηφία της συλλογής της παράγεται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δηλώνουν πως, η αγάπη τους για τα αυθεντικά υλικά είναι μέρος της κληρονομιάς τους στο σκανδιναβικό σχεδιασμό – μια κληρονομιά που λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη.

Κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο από ισχυρά, ποιοτικά υλικά που εξασφαλίζουν μακροζωία και ανθεκτικότητα. Οι δημιουργίες τους είναι εκλεπτυσμένες, αισθητικά όμορφες και ταιριάζουν εύκολα σε κάθε χώρο ή σπίτι προσθέτοντας μια μοναδική και τολμηρή έκφραση.

Τι σημαίνει “Γλυπτικός Μινιμαλισμός”;

Η Kristina Dam Studio έχει ως στόχο να σχεδιάζει προϊόντα με γλυπτική προσέγγιση. Οι δημιουργίες τους, αν και πρεσβεύουν τον μινιμαλισμό, ταυτόχρονα θυμίζουν περίτεχνα γλυπτά, τα οποία θα μπορούσες να συναντήσεις σε ένα μουσείο. Οι γραμμές στα σχέδια είναι γραφικές και αρχιτεκτονικές, με υψηλό επίπεδο λεπτομερειών και δεξιοτεχνίας.

“Θα βρείτε την ίδια αγάπη για τις λεπτομέρειες σε όλα τα σχέδιά μας.”

Εξερευνήστε όλα τα προϊόντα της Kristina Dam Studio εδώ.

Σχετικα Αρθρα

Go to full site