Έξι νέες μοναδικές τάσεις διακόσμησης

Κρεμάστε στους τοίχους πιάτα

Ναι το είδαμε παντού! Αυτή η vintage πινελιά θα δώσει στον τοίχο σας άλλη διάσταση. Όμως, προσοχή στην επιλογή των πιάτων! θα πρέπει να βρείτε στιλάτα θέματα και να τα αντιμετωπίζεται σαν έργα τέχνης. Αν και η φαντασία σας λειτουργήσει σωστά κατά την τοποθέτηση τους, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πρωτότυπο και μοναδικό.

source

Έργα τέχνης

Η τοποθέτηση ενός μεγάλου έργου τέχνης στον τοίχο, είναι αυτό που θα αντικαταστήσει τις συνθέσεις των μικρών κάδρων που όλοι λίγο ή πολύ, έχουμε χρησιμοποίησει τα τελευταία χρόνια.
Τα αγαπημένα μας gallery walls, τείνουν σιγά σιγά να φύγουν από τη μόδα.

source

source

Φελλός

Ακόμα ένα trend που προσδίδει στιλ στον χώρο σας. Χρησιμοποιήστε φελλό για να φτιάξετε ντουλάπια ή κεφαλάρι για το κρεβάτι. Αν θέλετε όντως να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τολμήστε να επενδύσετε έναν ολόκληρο τοίχο. Είναι ένα υλικό οικονομικό που μπορεί να ντύσει πολλές επιφάνειες για έξυπνο και γήινο αποτέλεσμα.

source

source

source

source

Επένδυση τοίχου 3D

Τα τρισδιάστατα πλακάκια είναι δημιούργημα της σύγχρονης τεχνολογίας και συχνά έχουν αφηρημένο ή γεωμετρικό σχεδιασμό. Είναι ένα έξυπνο τρικ αν θέλουμε να σπάσουμε τη μονοτονία ενός τοίχου και να του προσθέσουμε επιπλέον ένταση.

source

source

source

Στρογγυλοί καθρέπτες

Απόλυτη τάση παραμένουν οι στρογγυλοί καθρέπτες, κατά προτίμηση με λεπτό πλαίσιο στην κορνίζα. Είτε την επιλέξετε χρυσή είτε ξύλινη, το σίγουρο είναι ότι χαρίζει ύφος και προσωπικότητα στον χώρο σας.

source

source

source

Ασπρόμαυρα μαξιλάρια με γεωμετρικά σχέδια

Χρησιμοποιήστε τα στη διακόσμηση του κρεβατιού ή συνδυάστε τα με έντονα χρώματα στον καναπέ. Θα μοιάζουν με έργα τέχνης που μαγνητίζουν το βλέμμα.

source

source

Σχετικα Αρθρα

Go to full site