Το Ινστιτούτο αισθητικής In Beauty διακοσμήθηκε από το Hintsdeco

Στην καρδιά της Κοπεγχάγης ένα νέο Ινστιτούτο αισθητικής διακοσμήθηκε με τη βοήθεια του Hintsdeco και της υπηρεσίας eDeco.

Το In Beauty άνοιξε πρόσφατα στο κέντρο της πόλης. Πίσω από το Ινστιτούτο αισθητικής βρίσκεται η Ελληνίδα Σοφία-Μαρία Κουταλιανού, η οποία είναι αισθητικός με πάνω από 12 χρόνια εμπειρία σε όλους τους τομείς των θεραπειών ομορφιάς και του styling.

Η προσδοκία της ήταν να δημιουργήσει ένα φιλόξενο χώρο με σκανδιναβική αισθητική, όπου οι πελάτες της θα αισθάνονται χαλάρωση, οικειότητα, ζεστασιά και που θα αντιπροσωπεύει απόλυτα την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Σύμφωνα με την σκανδιναβική διακόσμηση, δόθηκε έμφαση στο φυσικό φως, στα statement έπιπλα και διακοσμητικά και στην ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου.

Λίγα λόγια για την ανακαίνιση και διακόσμηση του χώρου

Το In Beauty by Sofia είναι 70τμ και στεγάζεται σε ένα παλιό κτίριο του 1827 στην οδό Fiolstræde 40 στην Κοπεγχάγη. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση της συγκεκριμένης ανακαίνισης, αφού η παλαιότητα του κτιρίου δεν επιτρέπει μεγάλες αλλαγές που να μην υπερβαίνουν το λογικό κόστος.

Έτσι επιλέξαμε να επενδύσουμε πολλούς τοίχους με acoustic ξύλινα πάνελ, τα οποία συνδυάστηκαν χρωματικά με νέο πάτωμα από laminate. Τα φυσικά μπεζ και λευκά χρώματα, οι υφές και τα διακοσμητικά στοιχεία συνετέλεσαν σε αυτό το όμορφο, καθαρό περιβάλλον που είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους κατοίκους της πόλης και να προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς πέρα από κάθε προσδοκία.

Δείτε το In Beauty, μέσα από την υπηρεσία eDeco.


Διακoσμήστε και εσείς το χώρο σας με τη βοήθεια της υπηρεσίας σχεδιασμού εσωτερικού χώρου eDeco, γρήγορα και οικονομικά. Μάθετε περισσότερα εδώ...

Σχετικα Αρθρα

Go to full site