Νοσταλγική διακόσμηση σπιτιού

Συχνά νιώθουμε πως η αναβίωση του παρελθόντος μας δίνει ασφάλεια και ζεστασιά.

Δείτε προϊόντα

Δείτε προϊόντα

Η νοσταλγία της χαρούμενης και ανέμελης εποχής των δεκαετιών 60 και 70 επαναπροσδιορίζει τα χρώματα, τα υλικά και τα φινιρίσματα στη διακόσμηση σπιτιού και στη μόδα.

Δείτε προϊόντα

Δείτε προϊόντα

Οι νέες παλέτες χρωμάτων είναι εμπνευσμένες από την κληρονομιά που μας άφησαν παλαιότερες δεκαετίες, δίνοντας στη νέα εποχή αισιοδοξία, τόλμη και θετική ενέργεια.

Πορτοκαλί, τερακότα, σκούρες καφέ αποχρώσεις, παστέλ κίτρινα, μουσταρδί και βαθύ κόκκινο Βουργουνδίας δημιουργούν ζωντανές παλέτες, που μας συνδέουν με το παρελθόν μας.

Οι ζεστοί γήινοι τόνοι θα συνυπάρξουν με φωτεινά χρώματα και σε συνδυασμό με ρίγες, ακανόνιστα γεωμετρικά σχήματα, παιχνιδιάρικα μοτίβα, χρωματιστά γυαλιά και κεραμικά, οι σχεδιαστές θα μεταφέρουν στο σπίτι μας την αισθητική της εποχής του 1970.

Η αισθητική της εποχής εκείνης επιστρέφει για την επαναστατική, παιχνιδιάρικη και αισιόδοξη διάθεση της και είναι η ιδανική εποχή για απόδραση από τη σημερινή περίοδο και τις δυσκολίες της.

Εμπνευστείτε από τις νέες παλέτες χρωμάτων, δημιουργήστε ένα ασφαλές και φιλόξενο σπίτι με υπέροχα επιλεγμένα αντικείμενα που θα βρείτε στο hintsdeco.

Σχετικα Αρθρα

Go to full site