Διακόσμηση σαλονιού

Τηλεόραση στο σαλόνι: Εντάξτε τη στη διακόσμηση του σπιτιού!

Τηλεόραση στο σαλόνι: Εντάξτε τη στη διακόσμηση του σπιτιού!

Σήμερα είδα μια υπέροχη ιδέα για την τηλεόραση που με ξετρέλανε!
Η εταιρία Vogel είναι παραδοσιακά γνωστή για τους βραχίονες τοίχου τηλεόρασης.
Τώρα, όμως, δημιούργησε μια μοναδική βάση δαπέδου για το σαλόνι που θα απογειώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας.
Η νέα βάση δαπέδου OP1 είναι η σύνδεση μεταξύ φύσης και τεχνολογίας.
Σχεδιάστηκε για να μας δώσει μια νέα προοπτική και να συμβάλει στον σύγχρονο τρόπο διαβίωσης.
Ο απλός και λιτός σκανδιναβικός σχεδιασμός της Vogel κάνει την τηλεόραση τόσο όμορφη, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε σημείο στο χώρο, εκεί ακριβώς όπου τη χρειαζόμαστε κάθε φορά.

τηλεόραση στο σαλόνι 1
τηλεόραση στο σαλόνι 2

Η βάση της Vogel είναι προσεκτικά κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας δρύινο ξύλο. Είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, αφού τα αξεσουάρ της μας επιτρέπουν να τοποθετήσουμε στο πίσω μέρος της κονσόλες παιχνιδιών χωρίς να φαίνονται. Και το πιο βασικό: τα καλώδια του ρεύματος κατεβαίνουν μέσα από το ξύλινο πόδι της βάσης και καταλήγουν στο έδαφος για απόλυτα μίνιμαλ και ασφαλές αποτέλεσμα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.vogels.com

Hint

Η τηλεόραση είναι σε πολλές κατοικίες αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας - γι’ αυτό αξίζει τον κόπο να μελετήσετε σωστά την τοποθέτησή της. Προβλέψτε την κάλυψη των καλωδίων και ενσωματώστε την αρμονικά στη διακόσμηση σας. Εάν πάρετε την απόφαση να την τοποθετήσετε πάνω από το τζάκι, είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε μια εσοχή στη γυψοσανίδα, 10 εκατοστά μεγαλύτερη περιμετρικά από το συνολικό μέγεθος της οθόνης. Το βάθος της εσοχής θα πρέπει να είναι όσο το πάχος της οθόνης μαζί με τον όγκο του βραχίονα πάνω στον οποίο θα βιδώσει η τηλεόραση. Με τον τρόπο αυτό, θα έχετε πρόσβαση στο πίσω μέρος της συσκευής αν χρειαστεί. Κατά την τελική της τοποθέτηση, η οθόνη θα πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένη με τη γυψοσανίδα, ώστε να μην προεξέχει από αυτή. Η εσοχή στον τοίχο όπου θα στηρίζεται η πλάτη της τηλεόρασης, όπως και τα φις από τις πρίζες, θα δείχνουν πιο καλαίσθητα αν τα βάψετε μαύρα. Έτσι, δημιουργείται στο μάτι η εντύπωση ότι η τηλεόραση δεν έχει γύρω της κενό, οπότε θα φαίνεται μεγαλύτερη.

Ανάγνωση επόμενου

Μια απίθανη ανακαίνιση διαμερίσματος του '70 στην Αθήνα

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 99€ για Ελλάδα ή 250€ για Κύπρο

3 Άτοκες Δόσεις

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Δωρεάν Αντικατοβολή

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία την αντικαταβολής

Εύκολη Διαδικασία Επιστροφών

Επιστροφές εντός 14 ημερών και επιστροφή χρημάτων