«Λύσεις ευτυχίας» στην εσωτερική διακόσμηση και το σχεδιασμό

«Λύσεις ευτυχίας» στην εσωτερική διακόσμηση και το σχεδιασμό

Αν και οι κλιματολογικές συνθήκες στη Δανία είναι θλιβερές με μικρή ηλιοφάνεια και μακρύς σκοτεινούς χειμώνες (είναι 17 Αυγουστου αυτή τη στιγμή που σας γράφω και βρέχει ασταμάτητα από το πρωί με 18 βαθμούς κελσίου)σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κέντρο ερευνών οι Δανοί είναι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στην Ευρώπη.

Και όταν ο καιρός δεν είναι καλός μαζεύονται σε σπίτια, επικοινωνούν με συγγενείς και φίλους και κάνουν hygge...

Τι είναι όμως το hygge και πως συνδέεται με την ευτυχία;

«To hygge το καταλαβαίνετε όταν το νιώθετε» γραφει ο Meik Wiking στο βιβλίο του «ο Δανέζικος τρόπος να ζεις καλά».

Από την επιλογή του κατάλληλου φωτισμού και την προετοιμασία ενός δείπνου μέχρι την επιλογή των ρούχων και την διακόσμηση του σπιτιού σας, όλα συμβάλουν στην ιδανική ατμόσφαιρα γαλήνης και ευτυχίας!

Αυτό το τελευταίο σχετικά με την διακόσμηση του σπιτιού μπορώ να το επιβεβαιώσω προσωπικά ζώντας από κοντά τα δανέζικα σπίτια και βλέποντας τις σχεδιαστικές επιλογές των ανθρώπων που ζουν σε αυτά.

Στο hintsdeco.shop αναζητήσαμε "λύσεις ευτυχίας" στην εσωτερική διακόσμηση και τον σχεδιασμό της Δανέζικης εταιρίας Hübsch.

διακόσμηση εσωτερικού χώρου

Η Hübsch δημιουργήθηκε το 2010 και σήμερα θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία Brand εσωτερικής διακόσμησης της Σκανδιναβίας.

Η λέξη - κλειδί ΕΥΤΥΧΙΑ είναι βαθιά ριζωμένη στη Hübsch και η δημιουργική της ομάδα  πιστεύει πραγματικά πως μπορεί να δημιουργήσει την ευτυχία γύρω μας σχεδιάζοντας ποιοτικά και καλόγουστα προϊόντα με μοναδικό στυλ, προσαρμοσμένο στις τάσεις των καιρών.

Οι συλλογές τους σχεδιάζονται με έμπνευση από όλο τον κόσμο, εξετάζοντας λεπτομερώς τις τέχνες προηγουμένων περιόδων και αναζητώντας κάθε φορά τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα έπιπλα  και τα αντικείμενά στην καθημερινότητα τους.

διακόσμηση εσωτερικού χώρου
διακόσμηση εσωτερικού χώρου
διακόσμηση εσωτερικού χώρου

Πειραματίζονται με νέες τεχνικές, δημιουργούν καινούργιους συνδυασμούς υλικών και συνδυάζουν τα χρώματα με πρωτοτύπους τρόπους.

Ενδιαφέρονται για το περιβάλλον χρησιμοποιώντας βιώσιμα υλικά και προσπαθούν καθημερινά να μειώσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα στον πλανήτη.

Αυτό το πάθος και το ταλέντο τους μας έκαναν να μοιραστούμε το όραμα τους.

Γιατί, ναι, είναι αλήθεια πως η όμορφη διακόσμηση δημιουργεί  χαρούμενα συναισθήματα, γαληνή, ηρεμία και ευτυχία.

 

Ανάγνωση επόμενου

Muubs: Αυθεντική εσωτερική διακόσμηση με χειροποίητη ομορφιά!
Διακόσμηση τοίχου με ένα poster Paper Collective

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 99€ για Ελλάδα ή 250€ για Κύπρο

3 Άτοκες Δόσεις

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Δωρεάν Αντικατοβολή

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία την αντικαταβολής

Εύκολη Διαδικασία Επιστροφών

Επιστροφές εντός 14 ημερών και επιστροφή χρημάτων